Κηδεία Γεννηματά / Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης / Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής.

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, .

Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Μίνως Κυριακού - Κηδεία: Ήταν
Μίνως Κυριακού - Κηδεία: Ήταν from www.newsit.gr
Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής.

To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο .

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα .

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Στην «τελευταία» του κατοικία ο
Στην «τελευταία» του κατοικία ο from newpost.gr
Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος.

To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τον γύρο του κόσμου κάνει η
Τον γύρο του κόσμου κάνει η from i1.prth.gr
Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής.

To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η πρώτη πολίτης της χώρας χαρακτήρισε την εκλιπούσα πρότυπο . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης.

Κηδεία Γεννηματά / Ο δημοσιογράφος του ΣΚÎ'Ϊ Άρης / Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής.. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Στην κηδεία της φώφης γεννηματά εκφώνησε ομιλία η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος.